antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli denk mirlıkları yahut dolaplar bu alanda şatafatlı bir hava oluşturmanın hatırlı bir yolunu sunar.

Parafin duvarlarla ya da sarı yahut altın kabil gayrı kilitsiz küreksiz renklerle kontrast oluşturmadığı bâtınin odanın daha cesim görünmesini sağlayacaktır. şayet çok pırıltılı sıfır yoğun renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi tekvin etmek dâhilin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Gri duvar boyası tonları, çın kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk üzerine bir istikşaf yapmış oldum.

Bunun cepheı keşik daha çok boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi yapılabildiği kucakin daha çok henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, dirim alanlarınızda benzersiz ve tartılı bir güzel duyu yaratır.

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak sonuçlar elde etmenizi sağlayacak temelı esas ipuçları:

Antrasitin kolayca düzen katkısızlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı psikolojik ağırlık mekana hareketlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda akman ve muntazam bir görünüm elde geçirmek isteseniz üstelik zorlamasız kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi dökmek karınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir antrasit gri boya şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Sair renklerle kolay ahenk sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler tesis etmek yürekin de uygundur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu mekanizma sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzen sebebiyle autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanıvermek habbe umumi tasar antrasit gri dekorasyon çizimına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk antrasit duvar boyas paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page